No puff, no coffee! Let’s go with a tea!

M-am lasattea de fumat. Da, asa cum se citeste! Cu plasturi si electronica fara nicotina, dar mi-a iesit combinatia. Si de cafea, pentru ca, da, cafeaua si tigara sunt foarte buni prieteni. Si m-am apucat de sport… Astfel incat m-am dat pe ceaiuri… Tot incercand sa gasesc o varianta care sa ma satisfaca, am dat de Arta Ceaiului, unde am gasit o gramada de variante, care mai de care mai apetisante. Din fructe comune sau mai putin comune.

Intentionez sa-mi iau o varianta cu ceainic, pentru ca, de ce sa nu recunosc, e mai fain sa beau din ceainicul cu ceasca decat dintr-o ceasca obisnuita din sertarul meu. Plus ca, de cand am vazut pentru prima data un astfel de ceainic, am zis ca voi avea si eu unul la un moment dat! Iar cand vin prietenii in vizita, ar merge si carafa.

Incercand sa va fac o recomandare despre ce ceai imi voi alege, imi dau seama ca, cel mai probabil, le voi incerca pe toate, pentru ca ulterior sa aleg varianta cea mai pe gustul meu. Si daca tot imi schimb radical stilul de viata evident ca vreau sa aleg o varianta de ceai 100% naturala, nu?

Ca sa nu va tin prea mult, voi ce varianta ati alege? Una mai exotica, sau una mai clasica? Pe mine tare m-ar tenta cel negru cu vanilie, dar nu as putea spune “nu” unui ceai cu piersica sau cu lemn dulce. Sau cu aloe… Miam! Cert este ca, pe caldurile astea, o sa fie un ice tea!

Astept recomandari si o sa revin cu pareri dupa ce le voi incerca!

Discuta mai multe!