Am descoperit WowFixit si voi ramane un client fidel

wowlogo-engMie mi-a plăcut tot timpul să am grijă de lucrurile mele. Oh, well, mai mult sau mai puțin… Dar de telefoane am avut tot timpul grijă! Pe cuvânt de cercetaș. Și pentru că am fost atât de „cercetașă”, am avut tot timpul grijă ca telefoanele mele să aibă parte de cea mai bună protecție.

Când au apărut smartphone-urile, am folosit huse. Când am aflat de foliile de protecție, pac și eu. Am încercat și variante mai scumpe, și mai ieftine, mai publice sau mai puțin publice. Iată că venise momentul să îmi protejez telefonul de muncă, un Nokia Lumia mai vechiuț, dar și cel personal, un Z5 Compact. Le-am pus folii, le-am atins ecranele în buzunar și iată că au apărut și zgârieturile micuțe. Am încercat și „Suprafața Extraterestră”, dar nu m-a încântat faptul că mirosul de plastic a rămas, iar pe la camera frontala se mișca în continuu folia, dacă apăsam prea tare zona. Probabil o instalare faulty, deși…

Acum maxim o săptămână am decis că e momentul să caut iar o folie și o husă. Dă-i și caută regenerabile, huse tip carte, di tăti. Până am dat, efectiv din greșeală, de WowFixit. Nici nu mi s-a părut scump, și promiteau și multe, așa că am zis să cumpăr. Nu aveam de pierdut decat niște bănuți. Când l-am văzut, am fost destul de reticentă. L-am pus pe telefonul personal, și am simțit că mi-a rămas un pic și pentru ochelarii lu’ fii-mea, pe care îi freacă peste tot. De când am aplicat WowFixit, se șterg mult mai ușor și ochelarii, și ecranul telefonului. Și hai să recunoaștem, este imposibil să nu murdărești ecranul în zilele astea călduroare, când transpiri și pe la vărful firului de păr, so to say. Și încă nu au apărut zgărieturi pe ecran, ceea ce înseamnă mult, mai ales că pun telefonul pe unde apuc în geanta și uit să-l bag in pouch.

Îmi place că instrucțiunile sunt prezentate „ca la proști”, adică nu ai cum să greșești. Și nu se fac bule. Și se pune bini di tăt. Trebuie doar să-ți eliberezi 5 minute din program, pentru ațți face telefonul beton. Îmi pare rău că nu am apucat să fac poze, dar ce-i drept am aplicat pe telefon într-o pauză de la muncă. La ochelari am pus seara, dar am avut grijă să închid bine, în punga lui și încă alte 2 pungi șervețelele, pentru a fi sigură că mai rămâne lichid. A rămas destul pentru două lentile de ochelari de copii.

Singura problemă este că trebuie să îmi pun în calendar când se face anul, ca să mai iau și să aplic (se aplică anual, dacă îmi aduc aminte bine ce am citit): Mă rog, asta este specifică mie. Dacă nu aș avea calendarul meu, cred că aș uita și când e ziua mea, lol!

Uf, dacă aș fi avut acces la el la penultimul telefon, nu il mai schimbam atât de repede pentru că era atât de zgăriată camera, încât nu mai făcea poze, ci blururi…

7 thoughts on “Am descoperit WowFixit si voi ramane un client fidel

  1. Pingback: Castigatori campanie "Tie cand ti-ar fi fost util un produs ca WowFixit?" - Blogal Initiative

  2. Buna!A trecut ceva timp de la postarea articolului…cum e in prezent,s-a mai zgâriat telefonul?Am cumpărat și eu un telefon nou,din păcate am aflat că lentila lui de la camera se zgârie foarte ușor și vreau să cumpar si eu wowfixit să aplic pe camera si ecran.

    • Buna Bogdan, in buzunar si in geanta a rezistat foarte bine. Problema a fost cand a cazut cam de la 1m si ceva cu fata in jos si s-a spart. La uzura normala, a rezistat foarte bine.

      • Nu,eu vreau in special pentru camera,il voi tine in buzunar fără alte chestii…nu știam ce să cred,am văzut multe review-uti negative…Mulțumesc!

Discuta mai multe!